
Салат з апельсином, гранатом і сиром фета
Вишуканий, корисний і смачний салатик, який урізноманітнить не тільки Ваш повсякденний раціон, а й святкове застілля своїми яскравими фарбами і цікавим смаком. Дольки кисло-солодких апельсинів і дорогоцінні зерна граната, що потопають у зелені салатного листя, надають свіжість і легкість. Знаменитий грецький сир фета завдяки своєму злегка солонуватому смаку вносить нотку пікантності і робить салат ситним і поживним. І наостанок невеликий секрет як швидко очистити гранат: необхідно занурити дві половинки плоду в крижану воду. По-перше, Ви не забруднитеся важко виведеним гранатовим соком. По-друге, в холодній воді зернятка легко витягуються зі шкірки і залишаться цілісними.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beetroot
240 г.
Elite Pomegranate
200 г.
Orange
200 г.
Svet Cheese Feta Cheese 45%
100 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
30 мл.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Буряк помити, відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або соломкою. Салат помити, просушити, нарвати руками.
02
Гранат розібрати на зерна. Сир фета нарізати кубиками або розкришити. Очистити апельсини, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати олію і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores