Рисова локшина по-тайськи - Image

Рисова локшина по-тайськи

Number of servings: 4Cooking time: 35 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Пропонуємо Вам приготувати традиційну тайську страву - рисову локшину по-тайськи. У цієї тайської страви безліч варіантів. Рисова локшина, яка є основним інгредієнтом цієї страви, не містить глютен, дуже легко засвоюється, в ній мінімум жиру. Китайську рисову локшину відварюють згідно інструкції на упаковці. Як доповнення до рису в цьому рецепті використовують печериці, креветки, авокадо і варене куряче м'ясо. На останньому етапі приготування у страву додають два соуси: звичний соєвий і пікантний устричний. Родзинка рисової локшини по-тайськи в тому, що в ній присутні різні смаки: гострий, кислий, солоний і солодкий.

Ingredients

Рисова лапша

300 г.

Авокадо

1 шт.

Заморожені креветки

80 г.

Куряче м'ясо варене

150 г.

Печериці

80 г.

Соняшникова олія

4 ст. л.

Свіжа кінза

6 гілочок

Cоєвий соус

2 ст. л.

Устричний соус

1 ст. л.

Лимонний сік

1 ст. л.

Часник

2 зубчика

Мелений імбир

на кінчику ножа

Цукор

за смаком

Preparation steps

01

Локшину зварити в підсоленій воді. Під час варіння додати 1 ст. л. соняшникової олії.

02

Гриби порізати пластинками і обсмажити на соняшниковій олії (1 ст. л.). Посолити.

03

Креветки обдати окропом, очистити. Курку, креветки і авокадо нарізати шматочками однакової величини. Кінзу дрібно порізати, часник очистити і пропустити через прес. Змішати часник, кінзу, соуси, додати лимонний сік, цукор, мелений імбир і олію (2 ст. л.).

04

Локшину відкинути на друшляк і викласти у велику ємність.

05

Додати в локшину гриби, креветки, авокадо і куряче м'ясо, заправити все соусом, акуратно розмішати. Локшину викласти на тарілку і негайно подати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Тайський салат зі свининою і креветками

Тайський салат зі свининою і креветками

4

40 min

Рисова локшина по-тайськи – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua