Кесаділья з ананасом та куркою - Image

Кесаділья з ананасом та куркою

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Кесаділья - це мексиканський «фастфуд», а нашою мовою, просто мексиканський гарячий бутерброд. Відомо, що класичного рецепту кесадільї не існує, так як варіантів приготування страви неймовірно багато, але при її приготуванні краще брати свіжий ананас. Консервований дуже солодкий, він більше підходить для десертів, а от для м'яса в ананасі дуже важлива саме пікантність-гостринка. За неї і люблять мексиканці свіжий ананас з куркою. Приготування цієї апетитної закуски в мексиканському стилі не відніме у вас занадто багато часу, не більше 45 хвилин.

Ingredients

Тортілья

8 шт.

Вершкове масло

за смаком

Консервовані ананаси

400 г.

Куряче філе

300 г.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Тертий сир

100 г.

Соус Барбекю

за смаком

Preparation steps

01

Шматочки ананаса обсмажити на маленькому вогні на сковороді з вершковим маслом.

02

Куряче філе тонко нарізати, посолити і поперчити за смаком. Обсмажити на сковороді на вершковому маслі з обох сторін.

03

Після того, як куряче філе обсмажене, його остудити і дрібно порізати.

04

Сковороду нагріти на середній температурі і обсмажити коржі з двох сторін. На 4 коржі викласти трохи тертого сиру, курку і шматочки ананаса. Зверху змастити ще соусом барбекю. Закрити другим коржем. Покласти кесадільї на сковороду і нагріти поки сир не розплавиться. Нарізати готові кесадільї.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Mexican Quesadilla with Chicken, Cheese and Salsa Sauce

Mexican Quesadilla with Chicken, Cheese and Salsa Sauce

4

25 min