
Гарбузове суфле
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hokkaido Pumpkin
120 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
3 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
15 г.
Salt Egypt
3 г.
Homemade Butter
50 г.
7 Flour 1kg
30 г.
Dr.Oetker for baking starch 1000g
5 г.
Milk 2.5% 900g
120 мл.
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 200°С. Гарбуз почистити від зернят, порізати середніми шматочками, загорнути у фольгу та запікати до м'якості. Злегка охолодити та перетворити на пюре. Відокремити білки від жовтків.
02
Розтопити на сковороді вершкове масло, всипати просіяне борошно. Прогріти, помішуючи та зняти з вогню. Не припиняючи помішувати, влити тепле молоко. Додати жовтки, кожного разу помішуючи. Додати гарбузове пюре, злегка охолодити.
03
Збити білки у стійку піну, засипати цукор та крохмаль. Збивати, поки суміш не стане щільною та блискучою. Додати гарбузову суміш, перемішуючи легкими рухами знизу вгору, щоб білки не осіли. Розігріти духовку до 180°С. Форми для суфле змастити вершковим маслом та злегка присипати цукром. Викласти суфле, поставити в духовку та готувати 15 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)