Гарбузово-картопляний суп з вершками - Image

Гарбузово-картопляний суп з вершками

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 10 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Ingredients

Гарбуз

500 г

Картопля

250 г

Масло вершкове

50 г

Молоко

500 мл

Лук

100 г

Бульйон

400 мл

Петрушка

40 г

Вершки

100 мл

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

Гарбуз і картоплю добре помити і очистити. Овочі нарізати кубиками і пасерувати в каструлі з додаванням вершкового масла до золотистого кольору. Додати в каструлю молоко, довести до кипіння на маленькому вогні і варити 40 хвилин.

02

Подрібнити овочі з молоком блендером до стану пюре. Додати до суміші сіль і перець. Добре все перемішати і довести до однорідної консистенції.

03

Цибулю очистити, дрібно нарізати. Обсмажити цибулю на вершковому маслі до золотистого кольору. Петрушку помити, просушити і дрібно нарізати.

04

Пасеровану цибулю і овочевий бульйон додати в каструлю з пюре. Довести суп до кипіння і варити близько 5 хвилин. Подавати суп гарячим. Перед подачею додати в суп вершки і петрушку.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min