
Гарбузово-картопляний суп з вершками
Ingredients
Гарбуз
500 г
Картопля
250 г
Масло вершкове
50 г
Молоко
500 мл
Лук
100 г
Бульйон
400 мл
Петрушка
40 г
Вершки
100 мл
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Preparation steps
01
Гарбуз і картоплю добре помити і очистити. Овочі нарізати кубиками і пасерувати в каструлі з додаванням вершкового масла до золотистого кольору. Додати в каструлю молоко, довести до кипіння на маленькому вогні і варити 40 хвилин.
02
Подрібнити овочі з молоком блендером до стану пюре. Додати до суміші сіль і перець. Добре все перемішати і довести до однорідної консистенції.
03
Цибулю очистити, дрібно нарізати. Обсмажити цибулю на вершковому маслі до золотистого кольору. Петрушку помити, просушити і дрібно нарізати.
04
Пасеровану цибулю і овочевий бульйон додати в каструлю з пюре. Довести суп до кипіння і варити близько 5 хвилин. Подавати суп гарячим. Перед подачею додати в суп вершки і петрушку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores