Гарбузова запіканка
Як же чудово, що золота осінь дарує нам багатий урожай чудових овочів. Одним з найцінніших дарів осені є гарбуз – корисний, багатий вітамінами продукт, з якого можна приготувати багато смачних страв. Пропонований рецепт запіканки, як Ви здогадалися, теж з гарбуза, точніше з гарбузового пюре, яке складе прекрасну компанію ароматному сиру і свіжій зелені. Така яскрава запіканочка – кращий спосіб урізноманітнити свій звичайний сніданок в холодний осінній день, адже вона одним своїм виглядом і настрій підніме, і енергією зарядить. А якщо додасте в неї не менш корисний і натуральний продукт – знежирений кисломолочний сир, то отримаєте цікаву страву з ніжним смаком для Ваших дітей.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hokkaido Pumpkin
700 г
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
20 мл
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
100 г
Parsley 70g
20 г
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Гарбуз помити, очистити від шкірки і насіння, нарізати кубиками. Зварити гарбуз у підсоленій воді до м'якості. Подрібнити його блендером до стану пюре.
02
Духовку розігріти до 175 градусів. Яйця розбити, відокремити жовтки від білків. Додати в гарбузове пюре 2 жовтки і ретельно перемішати. Збити 2 білки до стану піни і додати в суміш, обережно перемішати.
03
Цибулю і петрушку помити, дрібно нарізати. Сир натерти на крупній тертці. Змастити форму для запікання олією і помістити в неї гарбузово-яєчну суміш. Зверху посипати цибулею, тертим сиром і петрушкою. Помістити в духовку і випікати близько 20-25 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores