
Картопляний рулет із шинкою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
7 шт.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
7 Flour 1kg
250 г.
Argal York Sandwich Ham
300 г.
Homemade Butter
3 ст. л.
Dill 70g
1 пучок
Eco Roman Cumin 15g
1 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю помити і варити "у мундирі" 20 хвилин. Остудити, очистити від шкірки і натерти на крупній тертці. Посолити і поперчити.
02
Вбити 2 яйця, додати трохи вершкового масла, перемішати і, додаючи борошно, замісити м'яке тісто.
03
На шар пергаментного паперу насипати трохи борошна і розкачати на ньому тісто товстим шаром. Викласти на тісто шматочки тонко нарізаної шинки, так щоб залишалися края у борошна. Зверху шинку посипати дрібно нарізаним кропом.
04
Бокові сторони майбутнього рулету згорнути трохи всередину, з трьох сторін, останню залишити для того, щоб нею закріпити рулет. Поступово, піднімаючи край пергаменту, згорнути тісто в рулет.
05
Перекласти рулет на деко, змащене соняшниковою олією. Верх рулету змастити яєчним жовтком і посипати тміном, проткнути в декількох місцях.
06
Поставити рулет в розігріту до 180°C градусів духовку на 30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)