
Піперада (овочевий гарнір)
Ви часто задумуєтесь, чого б такого приготувати на вечерю, щоб страва була смачною, корисною і низькокалорійною? Звичайно, їсти жирне і ситне проти ночі - не найкращий варіант. У такому випадку спробуйте приготувати овочевий гарнір. Адже овочі мають у собі багато корисних вітамінів і мінералів, вони не залишають тяжкості в шлунку, ну і, звичайно ж, не жирні. Це ідеальний варіант для спокійної сімейної вечері. Якщо правильно приготувати овочі, вони будуть смачні і, навіть, дуже поживні. Тим більше, що в нашому рецепті овочі треба тушкувати, а не смажити. А це ще один плюс страви, адже тушковані овочі набагато корисніші.
Ingredients
Сіль
за смаком
Часник
2 зуб.
Помідори
1 кг.
Перець солодкий
250 г.
Цибуля ріпчаста
1 кг.
Олія оливкова
50 мл.
Preparation steps
01
Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями. Перці помити, видалити насінні коробки й нарізати смужками. Помідори помити, очистити від шкірки (опустити в окріп, а потім у крижану воду) і нарізати кубиками або скибочками.
02
Розігріти олію у сковороді, обсмажити цибулю, потім додати перець і тушкувати близько 10 хвилин. Потім додати помідори і тушкувати близько 60 хвилин на дуже маленькому вогні. Часник очистити від лушпиння, окремо обсмажити і додати до овочів.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores