
Пататас бравас
По-іншому ще цю страву можна назвати картоплею під соусом. Адже запечена картопля сам по собі досить корисна. У всякому випадку, набагато корисніше смаженої, в яій під час готування зникають всі корисні речовини. У картоплі ж з духовки зберігаються корисні властивості. При цьому вона виходить дуже м'якою і ніжною на смак. А якщо полити її соусом, вийде взагалі чудова страва. Томати у соусі додадуть трохи легкої гостроти картоплі, при цьому й інші інгредієнти у ньому містять багато вітамінів, що теж важливо для будь-якої страви. Пататас бравас відмінно підійде для тихої сімейної вечері після важкого дня.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
500 г.
Pink Tomato in Packing
300 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
40 мл.
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
10 мл.
Сhili Pepper
за смаком
Spice Pepper Mix
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 200°C. Картоплю добре помити, очистити, нарізати скибочками і викласти у форму для запікання. Поставити форму в духовку і запікати близько 35 хвилин до золотистого кольору.
02
В іншу форму покласти половинки помідорів і також запікати близько 25-30 хвилин. Дістати томати, очистити від шкірки і подрібнити в блендері. Додати перці, сіль, олію, оцет і ще раз подрібнити (довести до однорідної консистенції). Перемішати картоплю з соусом і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores