
Горіхово-овочеві кульки
Ingredients for the recipe
Ingredients
Celery Stalk
1 шт.
Leek
6 ст. л.
Almond
200 г.
Carrots
2 шт.
Walnut
150 г.
Carmencita Coarse Sea Salt 80g
1 ч. л.
Chong Soy Sauce 1l
2 ч. л.
Sage in pot
за смаком
Spice Cumin Ground
за смаком
Preparation steps
01
Горіхи замочити у воді на 1 годину, після чого злити воду, обсушити горіхи на паперовому рушнику.
02
Моркву і цибулю очистити, перекласти в чашу блендера, додати селеру, подрібнити. Додати в блендер горіхи, сіль, кмин, шавлію, соєвий соус, ще раз подрібнити до однорідної маси.
03
Зліпити з маси в блендері кульки, кожен раз змочуючи руки в мисці із водою. Покласти кульки на сушку на 1 годину при температурі 60ºС. Кульки повинні бути сухі зовні і м'які всередині. При необхідності зменшити температуру. Подавати теплими.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)