
Німецький салат з картоплею
Картопляні салати - це класика німецької кухні. Блюдо на основі картоплі з додаванням цибулі, огірка, ковбаси чи шпику, бульйону і навіть яблук можна приготувати абсолютно по-різному. Для німецького картопляного салату годиться тільки «воскова картопля» - та, яка не розварюється. Можна відварити картоплю для салату заздалегідь (за ніч) і залишити в холодильнику. Переважно відварювати картоплю "в мундирі". Ситний і простий у приготуванні німецький картопляний салат є відмінним доповненням до м'ясних страв. Такий салат є прекрасною закускою до міцних напоїв і асоціюється з холодною порою року, коли ми вживаємо багато ситної і жирної їжі.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
2 шт.
Sausage in Dough with Stewed Cabbage 200g
1 шт.
Aro Pickled cucumbers 3l
3 шт.
Iberica Capers 250g
2 ч. л.
Auchan Green Onions Bundle 75g
2 пера
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
2 ст. л.
Galichina Cream 33% 950g
1,5 ст. л.
Deroni Dijon Mustard 200g
1,5 ст. л.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю відварити в мундирі.
02
Сосиску порізати на шматочки і обсмажити на сковороді на соняшниковій олії.
03
Мариновані огірки порізати на невеликі шматочки.
04
Для соусу змішати майонез, вершки і гірчицю.
05
Цибулю дрібно порізати.
06
Картоплю очистити і порізати на кубики. Змішати всі інгредієнти і заправити соусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores