
Міні-шарлотка
Міні-шарлотки - це порційна випічка, зменшені копії традиційної, всім знайомої шарлотки. Найзручніше випікати їх в невеликих силіконових формочках. Готуються міні-шарлотки на основі бісквітного тіста. Борошно перед додаванням у збиту яєчно-цукрову суміш бажано просіяти. Цей нетрудомісткий процес збагатить борошно киснем, що важливо для випічки. Духовку під час випікання бісквітів відкривати не рекомендується, оскільки шарлотки погано "піднімуться". А якщо все-таки заглянути в духовку необхідно, робіть це обережно, повільно відкриваючи дверцята духовки. Особливість запропонованого рецепта - додавання разом з яблуками в міні-шарлотки бананів, що зробить випічку ще смачніше.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vash Tsukor Sugar 10kg
1,5 ст. л.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Top Grade Wheat Flour
2,5 ст. л.
Homemade Butter
1,5 ч. л.
Baking Soda 500g
за смаком
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
0,5 шт.
SantaVita Dried Bananas 100g
0,5 шт.
Preparation steps
01
За допомогою міксера збити яєчні білки в густу піну. Поступово додати до них жовтки, постійно помішуючи.
02
Обережно вмішати цукор в суміш білків і жовтків, при цьому міксер постійно збиває суміш. Додати соду.
03
Помішуючи вручну, додавати поступово борошно, замісити тісто.
04
Формочки змастити вершковим маслом, викласти на дно нарізані фрукти - яблука і банани. Вилити тісто у формочки, при цьому фрукти повинні бути повністю закриті тістом.
05
Поставити формочки в духовку на 15-20 хвилин, випікати при температурі 180°C.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores