
Мінестроне
Ingredients for the recipe
Ingredients
Rosemary, pc
1/2 ч. л.
Thyme, pc
3 гілочки
Garlic
2 зубчика
Onion
1 шт.
Nature's Way Fennel Seed 480mg 100 capsules
1 шт.
Celery Stalk
1 шт.
Carrots
2 шт.
Packaged Green Peppers
1 шт.
Zucchini
200 г.
Green Asparagus 250g
100 г.
Tomato
100 г.
Cauliflower
100 г.
Broccoli
100 г.
Aromatika Jasmine Essential Oil 5ml
5 ст. л.
Veres Tender Beans 400g
400 г.
Hokkaido Pumpkin
100 г.
Reggia Genovese Pesto Sauce 190g
за смаком
Preparation steps
01
На середньому вогні обсмажити чебрець, розмарин і очищений часник. Смажити краще на оливковій олії.
02
Очистити овочі: цибулю, моркву, селеру. Потім їх нарізати і відправити у сотейника до прянощів. Підсипати фенхель і тушкувати. Через 3 хвилини часник видалити.
03
Нарізати наступні овочі середніми кубиками: болгарський перець, цукіні, гарбуз, помідори, спаржу, суцвіття броколі і цвітної капусти. Висипати в сотейник.
04
Додати щіпку орегано. Посолити і поперчити. Протушкувати ще 3 хвилини.
05
Залити 2 л. кип'яченої води. Довести до кипіння. Пару хвилин проварити. Контролювати, щоб овочі не переварилися. Додати чисту білу квасолю.
06
Невелику кількість супу, 1/3 частини, перелити в окремий сотейник і пробити у блендері (для густоти). Вилити назад і перемішати.
07
Накрити кришкою киплячий суп і відставити. Настояти пів години. Подавати гарячим із соусом песто.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

















 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)