
Мексиканські смажені тамале
Тамале - одна із самих популярних страв мексиканської кухні. У Мексиці її просто обожнюють. Вікіпедія підказує нам, що тамале - це коржик із кукурудзяної муки, загорнутий кукурудзяним листям і приготований на пару. Перед вживанням кукурудзяне листя знімають. Тамале може містити начинку з м'ясного фаршу, сирів, фруктів або овочів, нерідко з перцем чилі. Варіантів приготування цієї страви безліч. Запропонований рецепт - це всього лише варіація на тему: "Тамале", а саме тамале смажені. Тісто, як і в класичному рецепті, готується з кукурудзяного борошна. Начинка - з м'ясного фаршу. Кукурудзяне листя не використовується. Подавати смажені тамале можна з гострим соусом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Myasnyy Somelye Rabbit Minced
500 г.
Sto Pudiv Corn Flour 500g
500 г.
Akvulya Still Water 2l
600 мл.
Homemade Butter
60 г.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Lasochka Pava Priprava Seasoning for Meat 30g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Для тіста змішати вершкове масло, борошно і сіль, поступово додаючи теплу воду.
02
Фарш обсмажити з сіллю та спеціями. Відщипнути шматочок тіста, розім'яти його, зробити коло, викласти в середину ложку м'яса, потім обернути тісто навколо м'яса, формуючи кульку.
03
Налити в каструлю воду, зверху поставити шумівку. Помістити кульки в шумівку і готувати 2 години.
04
Вийняти кульки з шумівки, посипати борошном і обсмажити в соняшниковій олії кілька хвилин до коричневого кольору з усіх сторін.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores