Манго в імбирно-м'ятному сиропі - Image

Манго в імбирно-м'ятному сиропі

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Dinner

Вашій увазі оригінальний варіант десерту родом з далекого В'єтнаму, який не тільки здивує Ваших гостей, а й уб'є їх наповал. А все тому, що в ньому настільки незвичайне на перший погляд, проте гармонійне і вдале поєднання екзотичного манго і ароматного солодкого сиропу з пекучого імбиру і освіжаючої м'яти. «Азіатське яблуко» (так називають тропічний плід індійського манго) має ніжну волокнисту структуру і солодкий смак, що ідеально підходить для його витримки в імбирно-м'ятному сиропі. Прикрасьте готовий десерт залишившимися гілочками свіжої м'яти. Простий в приготуванні, яскравий десерт не залишиться непоміченим на Вашому святковому солодкому столі.

Ingredients

Імбир свіжий

10 г.

Вода

200 мл.

Цукор

60 г.

М'ята свіжа

40 г.

Манго

400 г.

Preparation steps

01

Імбир помити і нарізати пластинками. У невелику каструлю вилити воду, додати цукор і імбир. Варити суміш на вогні близько 7 хвилин. М'яту помити, додати в сироп, вимкнути вогонь і залишити на 5 хвилин.

02

Процідити сироп через сито. Манго помити, очистити і нарізати часточками. Викласти фрукти в креманки, залити сиропом і поставити в холодильник. Залишити охолоджуватися на 45 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min

Манго в імбирно-м'ятному сиропі – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua