
Желе з цитрусових з горілкою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Provence Lemons Tablecloth 120x136cm
3 шт.
Oranges 1kg
3 шт.
Lime
3 шт.
Eko Cherry Jelly 81g
3 шт.
Khortytsa Сlassic 40% 0.5l
1 ст.
Akvulya Still Water 2l
3 ст.
Preparation steps
01
Візьміть кожен лимон (апельсин, лайм) і поріжте його навпіл, але не прорізайте до кінця. Пальцями обережно і повільно витягніть всю м'якоть так, щоб залишилася шкірка. Це дійсно займає трохи часу, але воно того варте.
02
Помістіть цитрусові шкірки у форму для випічки так, щоб вони щільно прилягали один до одного. Відкладіть в сторону.
03
У великій мисці змішайте желе з окропом, поки воно не розчиниться. Вмішайте горілку, охолоджену воду іобережно вилийте це все у шкірочки.
04
Охолодіть заповнені шкірки і акуратно наріжте на часточки гострим ножем.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)