
Медовий грог
Як відомо, в класичному варіанті грогу використовують чорний чай і ром. Цей гарячий напій був відомий ще в XVIII столітті морякам. Вони навіть в обов'язковому порядку випивали щодня відведену дозу в 300 грам. Хоча це і позначалося на дисципліні, все ж напій і досить корисний. Адже теплий алкогольний напій - це лікування і профілактика простудних хвороб. Наш рецепт дещо інший. Замість чаю потрібно додати яблучний сік. Це, звичайно, змінює смак напою, але далеко не в гіршу сторону. До того ж він досить корисний. Ви можете насолодитися грогом в маленькій душевній компанії разом зі своїми друзями і близькими.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nash Sik Apple Juice 200ml
1 л.
Litniy Med Honey 750g
50 г.
Eco Ground Cinnamon
2 ч. л.
White Diamonds White Rum 0.7l
250 мл.
Spice Nutmeg Ground
0,25 ч. л.
Lemon
1 шт.
Preparation steps
01
У невелику каструлю налити яблучний сік. Туди ж додати мед, корицю і мускатний горіх.
02
Довести до кипіння і відразу ж зняти з вогню.
03
Додати в каструлю білий ром.
04
Лимон промити й нарізати часточками.
05
Потім розлити грог в келихи Айріш і кожен прикрасити часточкою лимона.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)