
Рибний чупін по-парагвайськи
Рибний чупін - одна з самих популярних страв парагвайської національної кухні. У Парагваї вважають за краще готувати рибний чупін, використовуючи жарини і, звичайно, під відкритим небом, але дуже популярний і домашній варіант страви. Виходу до моря у Парагваю немає, тому парагвайці готують чупін із річкової риби. Ми ж можемо використовувати філе морської риби. Овочеві інгредієнти цієї страви можна варіювати: можливе використання селери, моркви, але солодкий перець - це обов'язковий інгредієнт. Вершки можна замінити рідкою сметаною. У деяких варіантах цього рецепта готовий чупін посипають тертим сиром.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Crispy Fish Fillet
500 г.
Onion
1 шт.
Palermo Tri-Color Pasteriuzed Bell Pepper Strips 500ml
1 шт.
Packed Potatoes
2 шт.
Pink Tomato in Packing
2 шт.
Bay Leaf
1 шт.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
50 мл.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Auchan Oregano 20g
за смаком
Chong Soy Sauce 1l
за смаком
Preparation steps
01
Помідори опустити на пару хвилин в окріп, зняти шкірку. Розрізати кожен томат навпіл і видавити насіння.
02
Дрібно нарізати томати, цибулю і перець.
03
Розігріти сковороду з парою ложок олії і обсмажити цибулю на невеликому вогні до ледь золотистого кольору. Додати перці, смажити 5 хвилин. Додати томати і залишити всю цю овочеву суміш тушкуватися на 10 хвилин. Періодично помішувати.
04
Влити склянку води, перемішати, посолити, поперчити, приправити орегано і соєвим соусом. Кинути лавровий лист. Залишити на вогні ще на 10 хвилин.
05
Розігріти сковороду з кількома ложками олії. Викласти на неї рибне філе, зверху викласти картоплю, нарізану кружечками. Окремим шаром викласти овочеву суміш, накрити кришкою і готувати на невеликому вогні до готовності картоплі.
06
Обережно влити вершки, розподілити рівномірно по всій поверхні. Накрити сковороду кришкою і залишити на 15 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores