Риба по-грецьки - Image

Риба по-грецьки

Number of servings: 4Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

У просторах інтернету під однією і тією ж назвою "Риба по-грецьки" мирно сусідствують зовсім різні рецепти. Який з цих рецептів має більше відношення до грецької кухні, сказати складно. Ось і запропонований рецепт претендує на назву "Риба по-грецьки". Є впевненість лише в тому, що рибка за цим рецептом виходить дуже смачною, апетитно виглядає і приготування її не відніме у Вас багато часу. А той факт, що страва з риби дуже корисна, ніким не ставиться під сумнів, бо риба по праву вважається унікальним і незамінним для здоров'я продуктом, джерелом легкозасвоюваного білка, найцінніших мікроелементів і вітамінів.

Ingredients

Рибне філе

500 г.

Яйця

3 шт.

Цибуля

2 шт.

Помідори

2 шт.

Майонез

100 г.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Сир твердий

100 г.

Соняшникова олія

за смаком

Preparation steps

01

Рибу порізати на порційні шматки і обсмажити на сковороді.

02

Зварити яйця. Обсмажити на соняшниковій олії нарізану кільцями цибулю.

03

На шматок риби викласти варене яйце, порізане скибочками. Зверху кільце помідора, потім цибулю, додати сіль і перець

04

Полити майонезом, посипати тертим сиром, прогріти ще 5 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min