Фахітос - Image

Фахітос

Number of servings: 2Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Фахітос - це національна мексиканська страва. Страва являє собою загорнуту в тортилію різну начинку. Найчастіше для цієї страви беруть свинину та овочі. На відміну від буріто, яке подається вже з начинкою, для фахітос начинку подають окремо від тортилії, і кожен самостійно вибирає, що саме загорнути в тортилію. Тому можна приготувати відразу різні начинки. Поширеною є начинка з курки і квасолі або з морепродуктів. Така страва припаде до смаку вашій родині. В оригіналі страва повинна бути дуже гострою. Цікаво відзначити також той факт, що страва походить з регіону на техасько-мексиканському кордоні у Ріо-Гранд. Там раніше жили ковбої, які й винайшли таку чудову страву.

Ingredients

Свинина

400 г.

Перець солодкий

2 шт.

Цибуля

1 шт.

Кукурудза консервована

50 г.

Часник

5 зубчиків

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Олія оливкова

2 ст. л.

Тортілья або лаваш

2 шт.

Preparation steps

01

Перець і цибулю очистити. Часник дрібно нарізати. М'ясо та овочі нарізати соломкою по 1,5 міліметра.

02

На розігрітій сковороді з оливковою олією обсмажити цибулю 2 хвилини, додати солодкий перець. Смажити ще 2 хвилини.

03

Додати м'ясо, смажити 5 хвилин. Посолити, поперчити. Додати кукурудзу і часник. Тушкувати ще 2 хвилини. Подавати з тортільйою або лавашем.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Mexican Quesadilla with Chicken, Cheese and Salsa Sauce

Mexican Quesadilla with Chicken, Cheese and Salsa Sauce

4

25 min

Фахітос – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua