
Баклажанні котлети з сиром
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packaged Eggplants
1 шт.
Kappa Sweet Pepper
1 шт.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
1 шт.
Bread Crumbs
2 ст. л.
Grana Padano 32% cheese
20 г.
Garlic
1 зубчик
Red Chili Pepper
1 щіпка
Auchan Oregano 20g
1 щіпка
Salt Egypt
1 щіпка
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
за смаком
7 Flour 1kg
за смаком
Preparation steps
01
Баклажан і перець запекти в духовці при 200°C протягом 25 хвилин. Відкласти овочі в миску і закрити плівкою. Охолодити і очистити від шкірки.
02
Часник подрібнити. Очищений від шкірки перець дрібно нарубати, посолити і змішати з чилі, орегано і часником, додавши масло.
03
Очищені від шкірки баклажани подрібнити в блендері. До м'якоті додати панірувальні сухарі, яйце і сир. Посолити і ретельно перемішати.
04
Розділити баклажанну масу на 6 частин, кожну розплющити, покласти в середину начинку з перцю і зліпити в котлетку.
05
Обваляти котлетки в борошні і обсмажити до рум'яної скоринки в оливковій олії.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)