Карасі в сметані - Image

Карасі в сметані

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Карась - це риба зовсім не делікатесна і не вишукана. А деякі її зовсім не вважають за рибу, бо стійкий запах болота і кістки перетворюють поїдання карасів на справжню муку. Але трапляється дивне перетворення, коли карасів запікають у сметані. Цей приголомшливий смак і аромат миттєво виводять їх у вищу лігу. Проблема кісток все одно залишається, але вона розв'язувана. Карасів для цієї страви краще брати не найбільших, але неодмінно найсвіжіших. А щоб надати рибі благородного аромату і приглушити запах болота для цього робимо надрізи кожної риби з обох сторін і збризкуємо лимонним соком. Таким чином лимонний сік не тільки надасть вишуканого аромату, але й розм'якшить дрібні настирливі кісточки.

Ingredients for the recipe

Chilled Gutted Carp
119.00 - 139.00

Chilled Gutted Carp

per 1 kg

Ingredients

Chilled Gutted Carp

1 кг.

Homemade Butter

3 ст. л.

Spice Black Pepper Ground

1 щіпка

Salt Egypt

1 щіпка

Preparation steps

01

Карасів почистити, вимити, обсушити, обмазати розм'якшеним маслом і скласти в сковороду.

02

Запікати в духовці, розігрітій до 120°С 10 хвилин.

03

Потім рибу посолити, поперчити. Викласти зверху сметану, закрити кришкою і знову відправити в духовку на 45 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min