
Крокети з кабачків
Як відомо, крокети - це досить популярна страва в кулінарії. Робиться вона з м'яса або овочів. У нашому рецепті ми використовуємо кабачки. Це робить страву менш калорійною, але при цьому дуже смачною. Панірувальні сухарі надають особливого смаку кабачкам, роблять страву ще більш цікавою. Подавати її можна, прикрасивши зеленню. А якщо зробити до крокетів легкий приємний салат, то ви отримаєте смачний обід до літнього столу. Чудова нехитра страва прекрасно доповнить ваш стіл. До того ж, ви можете робити такі крокети не тільки з кабачків. Спробуйте поекспериментувати з іншими овочами і оберіть той варіант, який вам більше сподобався. Подавати страву можна як до сімейного обіду, так і до святкового столу.
Ingredients
Кабачки
650 г.
Сир
100 г.
Цибуля
30 г.
Крохмаль
60 г.
Вівсяні пластівці
80 г.
Яйце
1 шт.
Часник
2 зуб.
Панірувальні сухарі
200 г.
Сіль
за смаком
Перець
за смаком
Рослинна олія
30 мл.
Preparation steps
01
Кабачок натерти на крупній тертці, посолити і дати настоятися масі 45 хвилин, потім віджати сік.
02
Змішати дрібно натертий сир, кабачок, часник, цибулю і поперчити.
03
Вівсяні пластівці подрібнити в борошно.
04
Додати крохмаль з вівсяними пластівцями до овочевої маси і перемішати.
05
Яйце збити вінчиком і підмішати до маси.
06
Вологими руками сформувати кульки, обваляти їх в панірувальних сухарях і обсмажити на олії.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores