
Клюква у цукровій пудрі
Чи можна зробити смачний, при цьому корисний десерт, який, до всього іншого, можна буде зберігати не один і не два дні? Якщо вас цікавить, чи існують такі рецепти, тоді пропонуємо вам звернути увагу на журавлину в цукровій пудрі. Такий десерт, по-перше, має приємний зовнішній вигляд. Милі білі кульки із не нудотним смаком відразу сподобаються вашим рідним. По-друге, так як в десерті є журавлина, то звернемо вашу увагу на її користь. У ній дуже багато вітамінів, часто журавлину приймають як жарознижуючий засіб або для посилення роботи антибіотиків. Хоча журавлина і має кислий смак, разом з цукровою пудрою вони створять чудовий легкий десерт.
Ingredients
Журавлина
200г
Цукрова пудра
100г
Яйце
1шт.
Preparation steps
01
Ягоди перебирають, миють, відкидають на друшляк, підсушують.
02
Потім опускають їх у миску зі злегка збитим яєчним білком, добре перемішують, шумівкою викладають в цукрову пудру, обвалюють і розсипають на металевий лист, застелений пергаментним папером.
03
Духовку прогрівають до 40-50С.
04
Підсушують в теплій духовці. Зберігають у картонних коробках у сухому місці.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores