
Батончик із мигдалю, інжиру і вівсяних пластівців
Ingredients for the recipe
Ingredients
Almond
60 г.
Flax Seeds 200g
60 г.
Dobrodiya Wholegrain Oat Flakes 500g
60 г.
Litniy Med Honey 750g
3 ст. л.
Dried Figs
8 шт.
Lemon
0,5 шт.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Подрібнений мигдаль, змішати в блендері з вівсяними пластівцями, дрібкою солі, насінням льону і медом (2 ст. л.).
02
Сушений інжир дрібно нарізати і змолоти в блендері разом із лимонним соком, лимонною цедрою і медом.
03
Прямокутну форму вистелити пергаментом. На низ форми викласти шар з мигдальної маси, вирівняти, накрити харчовою плівкою і добре прим'яти. Зняти плівку і зверху викласти інжировий шар. Знову накрити плівкою і прим'яти.
04
Потім покласти форму в холодильник на 6-8 годин.
05
Коли маса буде готова, нарізати її невеликими брусочками.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)