
Печені груші з кремом з маскарпоне
Витончений порційний десерт з кремом із сиру маскарпоне і печеними грушами з корицею. Він прекрасно підійде, якщо ви не любите «возиться» з тістом і випічкою. Та й готується простіше не буває - поки печуться груші збити жовтки і сир маскарпоне, потім викласти в красиві келихи і десерт готовий до подачі на стіл. За бажанням, можете додати в крем трохи (головне не переборщити) коньяку. Тоді крем вийде як для тірамісу, натомість десерт отримає більш цікаве поєднання ароматів. Для більш естетичної подачі можна викладати в келих крем і груші шарами, а потім не змішувати. Якщо час у вас все ж є, то дайте десерту хоча б 30 хвилин охолодитися і настоятися в холодильнику (це не обов'язково, але смакові характеристики стануть значно яскравішим).
Ingredients for the recipe
Ingredients
Svit Fruktiv Dried Sliced Pears 200g
500 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
20 г.
Lemon
30 г.
Mlekoma Mascarpone Cheese 250g
200 г.
Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg
4 шт.
Eco Ground Cinnamon
5 г.
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 200°C. Груші помити, очистити, нарізати шматочками, посипати корицею і покласти в духовку. Запікати близько 20 хвилин. Лимон помити, цедру натерти на дрібній тертці (повинно вийти близько столової ложки).
02
Жовтки з цукром збити. По трохи додавати сир маскарпоне і збивати до однорідності. Груші дістати і змішати з цедрою. У келих викласти крем, зверху груші. Дати охолонути в холодильнику близько 15 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores