Запечені кабачки з картоплею - Image

Запечені кабачки з картоплею

Number of servings: 6Cooking time: 1 h 50 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Цей рецепт - справжня знахідка для будь-якої господині. Адже таку страву можна подавати як просто до курки або риби, так і як повноцінну страву. Кабачки дуже корисні. Вони цінуються тим, що в них багато дієвих компонентів, які потрібні для правильного харчування людини. До того ж, запікати кабачки набагато корисніше, ніж смажити. Адже після запікання в них зберігається більша кількість корисних речовин. Картопля робить страву більш ситною. Так що ваші гості точно не залишаться голодними.

Ingredients

Кабачки

675 г

Картопля

450 г

Перець болгарський червоний

1 шт.

Часник

3 зуб.

Цибуля ріпчаста

100 г

Петрушка

50 г

Олія оливкова

150 мл

Орегано

5 г

Помідори

450 г

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Preparation steps

01

Розігріти духовку до 190°C градусів. Помити і очистити кабачки, картоплю. Нарізати овочі скибочками. Петрушку подрібнити. Помідори нарізати часточками або кубиками.

02

У формі для запікання змішати нарізані кабачки, нарізану картоплю, тонко нарізаний перець, петрушку, дрібно нарізаний часник, нарізану півкільцями цибулю, сіль, чорний перець, оливкову олію і помідори. Розрівняти і зверху посипати орегано.

03

Поставити в розігріту духовку на 90 хвилин, іноді перемішувати. Розкласти на порційні тарілки і подавати гарячим. За бажанням можна подавати з жирною сметаною або салатом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cookies honey-tahini

Cookies honey-tahini

10

30 min

Запечені кабачки з картоплею – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua