Абрикосова "Троянда" - Image

Абрикосова "Троянда"

Number of servings: 10Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

http://propaganda-pr.com/cooking/sweet/1863-abrikosovyy-tort.html

Ingredients for the recipe

Homemade Butter
605.00

Homemade Butter

per 1 kg

Ingredients

Homemade Butter

100 г.

Salt Egypt

3 г.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

1 шт.

7 Flour 1kg

250 г.

Akvulya Still Water 2l

2 ст. л.

Pineapple Apricot

12 шт.

Litniy Med Honey 750g

1 ст. л.

Vash Tsukor Sugar 10kg

3 ст. л.

Preparation steps

01

Абрикоси помити і обсушити.

02

Борошно змішати з сіллю, додати масло, порізане кубиками, і просіяне борошно. Подрібнити блендером так, щоб вийшла велика крихта.

03

Додати яйце і по трохи воду, поки тісто не збереться в грудку. Загорнути його в плівку, покласти в холодильник на 1 годину.

04

Духовку нагріти до 180°C градусів, тісто розкачати і викласти у форму (розміром 23-24 см.), сформувавши маленький бортик. Наколоти тісто виделкою і поставити в духовку на 10 хвилин.

05

У цей час видалити з абрикосів кісточки і нарізати тонкими скибочками.

06

Потім тісто змастити медом, викласти абрикоси по колу, посипати цукром, знову поставити в духовку і випікати поки абрикоси не стануть м'якими, а тісто золотистого кольору.

07

Готовий пиріг охолодити.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min

Абрикосова "Троянда" – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua