Салат з морквою, сиром і кефіром  - Image

Салат з морквою, сиром і кефіром

Number of servings: 4Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Цікавий варіант легкого, корисного, дієтичного салатику. А цікавий він тим, що в якості заправки використовується не майонез, і навіть не суміш оливкової олії і оцту. Заправляється наш салат знежиреним кефіром з петрушкою (можете використовувати будь-яку дрібно нарубану зелень). Завдяки цьому дивовижному експерименту навіть така звичайна страва перетворюється на справжню кулінарну вишуканість. Гармонійне поєднання кислих антонівських яблучок, солодкого болгарського перчика і ніжного сиру не залишить нікого байдужим. Якщо Ви не вражені пропонованою нами заправкою, кефір можете замінити натуральним йогуртом без добавок або навіть жирною сметаною або майонезом – все залежить від Ваших смакових уподобань.

Ingredients for the recipe

Carrots
11.90 - 19.90

Carrots

per 1 kg

Ingredients

Carrots

400 г.

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g

200 г.

Grana Padano 32% cheese

100 г.

Packaged Green Peppers

60 г.

Zarog Kefir 2.5% 870g

20 мл.

Parsley 70g

30 г.

Preparation steps

01

Моркву і яблука помити, очистити і нарізати соломкою. Сир натерти на крупній тертці.

02

Болгарський перець очистити від насіння і нарізати соломкою. Петрушку помити, просушити і подрібнити.

03

Змішати кефір з петрушкою. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min