
Сливовий пиріг з фісташками
Стигла слива поряд з яблуками – досить-таки частий гість у всіляких десертах, починаючи з домашніх мусів і закінчуючи випічкою. А все завдяки її відмінним смаковим якостям, щільній текстурі і ніжній м'якоті. Зверніть увагу на пропонований рецепт сливового пирога з фісташками. Приготування не забере у Вас багато часу і клопоту, зате результат, який Ви отримаєте всього через півгодини – приємно здивує. Пиріг підкуповує з першого погляду: спочатку ефектним виглядом, потім – неповторною палітрою смаків. Розсипчасте фісташкове тісто (фісташки можна замінити волоськими горіхами, мигдалем, фундуком), що тане в роті, соковита сливова «верхівка», присипана цукровою пудрою, нікого не залишить байдужим.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Dark Plum
300 г
Top Grade Wheat Flour
50 г
Roasted Pistachios
100 г
Chicken Egg C0 1pc
6 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
200 мл
Vash Tsukor Sugar 10kg
50 г
Homemade Butter
10 г
Preparation steps
01
Збити яйця з цукром в пишну піну. Додати по трохи просіяне борошно і продовжувати збивати міксером. Далі додавати молоко, збиваючи. Фісташки помістити в чашу блендера і подрібнити. Додати фісташки в тісто.
02
Духовку розігріти до 200 градусів. Сливи помити, розрізати на половинки і видалити кісточки. Змастити форму вершковим маслом, викласти на дно половинки слив і залити їх тістом. Поставити форму в духовку на 20-25 хвилин. Після приготування дати пирогу охолонути і, за бажанням, посипати цукровою пудрою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores