Сирне печиво з вишнями - Image

Сирне печиво з вишнями

Number of servings: 6Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Відмінне домашнє печиво, яке можна швидко і легко спекти на будь-яке свято або ж просто, як десерт, до чаю. Справа в тому, що готувати такий десертик всього 40 хвилин, а смак його настільки м'який і приємний, що з'їдається він ще швидше. Завдяки сиру печиво виходить не таким сухим, сир додає йому трохи свіжості. А вишня додасть страві особливий кислуватий смак, але це не погано. Навпаки - печиво буде не таким солодким, а ще більш приємним. Кокосова стружка доповнить цей десерт, зробить страву більш закінченою. Все разом - це смачне домашнє печиво до будь-якого столу і для будь-якого приводу. Головне - що смак його запам'ятається всім.

Ingredients for the recipe

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
105.00

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

Ingredients

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

1 шт.

Vash Tsukor Sugar 10kg

100 г.

Auchan Vanilla Sugar 8g

10 г.

Salt Egypt

3 г.

Cottage Cheese 9%

250 г.

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

125 мл.

7 Flour 1kg

300 г.

Dobryk Baking Powder

12 г.

Cherry Packing 500g

250 г.

Coconut Flakes

60 г.

Preparation steps

01

Яйця збити з цукром, ванільним цукром і дрібкою солі до легкої піни. Додати сир і масло, все перемішати.

02

Всипати просіяне борошно і розпушувач і замісити тісто. Накрити плівкою і поставити в холодильник на 30 хв.

03

Далі відокремити 1/3 частину від тіста і розкачати в пласт товщиною 7-8 мм. Вирізати склянкою кола. Виконати те ж саме з рештою тіста.

04

Перенести на деко застелене папером для випічки.

05

Змастити печиво збитим яйцем, розкласти зверху вишню без кісточок, посипати цукром і кокосовою стружкою.

06

Поставити випікати в духовку при 190°C градусах 20-25 хв.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Апельсиново-кокосовий пасхальний пиріг

Апельсиново-кокосовий пасхальний пиріг

4

1 h 5 min