
Банановий пиріг
Смачний, ароматний і неймовірно простий банановий пиріг. Усього кілька хвилин на приготування, півгодини на випікання і пиріг, що нагадує скоріше бісквіт або кекс, готовий. Ви можете використовувати такий пиріг для основи, розрізавши його на кілька коржів, і тоді отримаєте торт. В якості крему можна використати звичайний сметанний або вершковий (або просто добре збиті вершки). Також для прошарку можна взяти сир маскарпоне (вершковий або шоколадний). Прикрасити пиріг (або торт) можна розтопленим шоколадом, подрібненими горіхами і бананами. Саме таке поєднання принесе вам справжню гастрономічне насолоду.
Ingredients for the recipe
Ingredients
SantaVita Dried Bananas 100g
3 шт.
Homemade Butter
80 г.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
90 г.
Top Grade Wheat Flour
300 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
100 мл.
Preparation steps
01
Банани очистити, подрібнити в пюре. Додати до бананового пюре розм'якшене вершкове масло, яйця і цукор. Добре перемішати, влити молоко і довести до однорідної консистенції.
02
Духовку розігріти до 200°C. Просіяти в бананову суміш борошно, додати соду і перемішати до однорідного стану. Вилити тісто у форму для випікання і поставити в розігріту духовку. Випікати пиріг близько 30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores