
Сирне печиво з вишнями
Відмінне домашнє печиво, яке можна швидко і легко спекти на будь-яке свято або ж просто, як десерт, до чаю. Справа в тому, що готувати такий десертик всього 40 хвилин, а смак його настільки м'який і приємний, що з'їдається він ще швидше. Завдяки сиру печиво виходить не таким сухим, сир додає йому трохи свіжості. А вишня додасть страві особливий кислуватий смак, але це не погано. Навпаки - печиво буде не таким солодким, а ще більш приємним. Кокосова стружка доповнить цей десерт, зробить страву більш закінченою. Все разом - це смачне домашнє печиво до будь-якого столу і для будь-якого приводу. Головне - що смак його запам'ятається всім.
Ingredients
Яйце
1 шт.
Цукор
100 г.
Ванільний цукор
10 г.
Сіль
3 г.
Сир
250 г.
Рослинна олія
125 мл.
Борошно
300 г.
Розпушувач
12 г.
Вишні
250 г.
Кокосова стружка
60 г.
Preparation steps
01
Яйця збити з цукром, ванільним цукром і дрібкою солі до легкої піни. Додати сир і масло, все перемішати.
02
Всипати просіяне борошно і розпушувач і замісити тісто. Накрити плівкою і поставити в холодильник на 30 хв.
03
Далі відокремити 1/3 частину від тіста і розкачати в пласт товщиною 7-8 мм. Вирізати склянкою кола. Виконати те ж саме з рештою тіста.
04
Перенести на деко застелене папером для випічки.
05
Змастити печиво збитим яйцем, розкласти зверху вишню без кісточок, посипати цукром і кокосовою стружкою.
06
Поставити випікати в духовку при 190°C градусах 20-25 хв.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores