
Картопляна запіканка із сьомгою
Поєднання таких інгредієнтів, як картопля і риба в кулінарії є одним із самих популярних, більше того одним із самих вдалих. Запропонована страва "Картопляна запіканка із сьомгою" - тому доказ. Перевага запіканок в тому, що можна приготувати повноцінний обід за порівняно невеликий проміжок часу. Існує два основних види картопляних запіканок: із сирої картоплі та із картопляного пюре. У цьому рецепті використовується пюре. Картопляна запіканка із сьомгою не потребуватиме від Вас багато зусиль, але при всьому при цьому блюдо є в меню багатьох ресторанів. У Вас вийде ніжна і соковита картопляна запіканка з рибою.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
1,5 кг.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Cremio Cooking Cream 25% 200ml
100 мл.
Homemade Butter
100 мл.
Piece Salmon
400 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Відварити картоплю, остудити, зробити пюре. Додати в пюре вершки і вершкове масло.
02
Подрібнити цибулю, обсмажити на розігрітій сковороді на олії. Додати обсмажену цибулю в пюре.
03
Сьомгу натерти сіллю і перцем, обсмажити на розігрітій сковороді на олії з обох сторін.
04
У форму для випікання викласти половину пюре, зверху викласти нарізану сьомгу, зверху на рибу викласти знову половину картопляного пюре. Змастити зверху вершковим маслом.
05
Випікати в розігрітій до 150°C духовці протягом 40-45 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)