
Горбуша, запечена у фользі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Veladis Pink Salmon in Oil 160g
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
3 ст.л.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Grana Padano 32% cheese
300 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
5 ст.л.
Preparation steps
01
Рибу очистити, видалити нутрощі, розрізати вздовж хребта, витягнути хребет, нарізати на порційні шматки.
02
Кожен шматок риби скласти в окрему "коробочку" з фольги, шкірою вниз. Посолити й поперчити, скропити лимонним соком, залишити на 10 хвилин.
03
Змастити зверху рибу тонким шаром майонезу, посипати заздалегідь натертим сиром.
04
Накрити краї фольги, щоб вони повністю закривали рибу, при цьому не торкалися сиру.
05
Випікати протягом 20 хвилин в розігрітій духовці, при температурі 200°C.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)