
Зелена квасоля з фореллю, яйцями і вершковою брюссельською капустою
Ingredients for the recipe
Ingredients
McCain Veggie P!ckers Frozen Tempura Green Beans 1kg
100 г.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Live Trout
50 г.
Red Onion
0,25 шт.
Garlic
1 шт.
Parsley 70g
10 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
50 мл.
Provence Lemons Tablecloth 120x136cm
0,5 шт.
Poltino Quick-Frozen Brussels Sprouts 450g
75 г.
Homemade Butter
20 г.
Chong Soy Sauce 1l
10 мл.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Влити воду в каструлю, додати сіль, поставити на вогонь, всипати в каструлю квасолю. Варити до готовності. Після, остудити. Часник розчавити, змішати з оливковою олією, соком половини лимона і подрібненою петрушкою.
02
Змішати в мисці салатне листя, квасолю, нарізану цибулю півкільцями, нарізані шматочки форелі і нарізані навпіл яйця. Заправити суміш у мисці оливково-лимонним соусом.
03
В окремій каструлі зварити капусту в підсоленій воді, злити воду з каструлі, повернути на вогонь, додати вершкове масло, розтопити.
04
Влити соєвий соус в каструлю з капустою та олією, перемішати. Додати капусту до салату з квасолі з рибою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
































 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)