Теплий картопляний салат по-німецьки - Image

Теплий картопляний салат по-німецьки

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Нескладний у приготуванні, але смачний і поживний салат по-німецьки подають теплим в якості відмінного доповнення до різних м'ясних страв: копчених ковбасок і сосисок, які обожнюють німці. Нерідко його поливають гарячим м'ясним бульйоном і подають як першу страву. Ось така цікава «трансформація» звичайного салату з такого рідного для нас овоча-коренеплоду. Сорт картоплі бажано використовувати такий, який не розварюється. Переважно відварювати його «в мундирах». Друга, не менш важлива особливість салату – в його пікантній заправці. Оцет, спеції і гостра гірчиця надають неповторність навіть нейтральній на смак картоплі. Обсмажений бекон додає збудливий апетит аромат копченостей.

Ingredients

Картопля

700 г.

Бекон

40 г.

Цибуля

80 г.

Оцет бальзамічний

30 мл.

Гірчиця

30 г.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

Картоплю помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, охолодити картоплю, очистити і нарізати скибочками або кубиками. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями або півкільцями.

02

Бекон нарізати скибочками і обсмажити на сковороді на середньому вогні. У сковороду з беконом додати цибулю і обсмажити до золотистого кольору. Вимкнути вогонь і додати гірчицю, оцет, сіль, перець. Добре все перемішати.

03

У картоплю додати бекон з цибулею і соусом. Перемішати і подавати салат теплим. За бажанням додати нарізану зелень.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Шварцброт - німецький чорний хліб

Шварцброт - німецький чорний хліб

8

2 h 40 min

Теплий картопляний салат по-німецьки – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua