
Пастуший пиріг з фаршу і томатів з орегано
Ця страва зробить вас воістину знавцем кулінарії в очах всіх ваших рідних і близьких. Приготувавши пастуший пиріг з фаршу і томатів з орегано, ви здивуєте будь-кого. Страва дуже ситна завдяки картоплі і фаршу. Оливкова олія, перець і вершки роблять його ніжним і незвичайним, а томатна паста подарує йому певну соковитість. І на довершення, орегано прикрасить пиріг запашним ароматом. Якщо ж ви любите гострі страви, можете додати в пиріг соус табаско, який зробить його ще пікантнішим. Але будьте готові - після такого пирога домочадці просто так не відступлять, і будуть просити ще. Адже, хто не захоче відчути себе в ресторані, знаходячись вдома?
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
170 г.
Beef Forcemeat
170 г.
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
90 г.
Homemade Butter
15 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
30 мл.
Auchan Oregano 20g
10 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
15 мл.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю помити і відварити (неочищеною) у воді або на пару до готовності. Цибулю очистити і дрібно нарізати. Додати у фарш цибулю, часник, сіль і перець.
02
Коли картопля буде готова, очистити її від шкірки і за допомогою виделки розтерти в пюре, додавши вершкове масло, сіль і вершки. У склянку укласти шар фаршу, потім картоплю і пасту. Повторювати так шар за шаром.
03
Закрити стакани кришками і варити на пару протягом 30-35 хвилин. Перед подачею зняти кришки і прикрасити томатною пастою і орегано. За бажанням можна додати сметану.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores