Сальса - Image

Сальса

Number of servings: 4Cooking time: 7 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Вашій увазі найпростіший, легкий і швидкий рецепт традиційної мексиканської страви – сальси. Легенда свідчить, що цей остренький соус був названий на честь відомого на весь світ латиноамериканського запального танцю, який також яркий, пекучий і пристрасний як ця страва. Існують різні варіанти приготування сальси, для яких інгредієнти попередньо обсмажуються або відварюються, а вже потім збиваються за допомогою блендера. У нашому ж випадку, Ви зможете вже через п'ять хвилин насолоджуватися смаком цього пікантного соусу, зануривши в нього скибочку свіжого хліба, овочі або шматочок м'яса. Подають сальсу не тільки в якості діпа, але і як прекрасне доповнення до м'ясних, рибних страв і овочевих закусок.

Ingredients

Томат

100 г

Перець чилі

90 г

Часник (зубчики)

2 шт

Лайм (30 мл соку)

80 г

Болгарський перець (червоний)

50 г

Кмин

5 г

Кінза свіжа

5 г

Сіль

10 г

Preparation steps

01

Додайте всі інгредієнти до чаші блендера. Змішуйте до отримання однорідної маси. Подавайте прикрасивши петрушкою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Mexican Quesadilla with Chicken, Cheese and Salsa Sauce

Mexican Quesadilla with Chicken, Cheese and Salsa Sauce

4

25 min

Сальса – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua