
Суп із сьомги та овочів
Перша гаряча страва необхідна для нашого організму в будь-яку пору року. Дієтологи і фахівці радять їсти супи принаймні раз у день. А ось смачна і корисна перша страва дарує радість не тільки нашому шлунку, але і налаштовує на позитивний лад. Наприклад, суп із сьомги і овочів стане відмінним обідом, який подарує вам масу жирних кислот, протеїнів і мінеральних речовин, які створять диво з виснаженим організмом. Адже не дарма сьомга дорожча за іншу рибу. Кажуть, що червону рибу неможливо зіпсувати. Тому цей суп зможе приготувати навіть починаюча господиня. А разом з овочами суп отримає незвичайну, насичену смакову гаму.
Ingredients
Філе сьомги
400 г.
Картопля
500 г.
Морква
2 шт.
Карі
20 г.
Цибуля ріпчаста
1 шт.
Вода
1 л.
Рибний бульйонний кубик
1 шт.
Редька
250 г.
Цибуля-порей (стебло)
3 шт.
Соняшникова олія
25 г.
Перець
за смаком
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю, моркву та брукву нарізати кубиками. Ріпчасту цибулю та цибулю-порей нарізати соломкою. Філе сьомги нарізати кубиками та приправити трошки карі та сіллю.
02
Закип'ятити воду, додати бульйонний кубик та варити 3 хвилини на середньому вогні.
03
Ріпчасту цибулю обсмажити в олії та змішати з порошком карі, що залишився. Додати картоплю, моркву та редьку.
04
Овочі трохи обсмажити та додати до рибного бульйону. Варити, поки овочі не стануть м'якими.
05
Додати лук-порей і сьомгу. Рибі достатньо проваритися кілька хвилин, після цього суп готовий. Посолити та поперчити за смаком.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores