
Салат з буряка та печериць
Поживний і ситний салат, приготований за цим рецептом, виходить дуже легким і смачним. Гриби для салату можна використовувати консервовані або свіжі. Інжир, що входить до складу салату, збагачує організм великою кількістю вітамінів. Він дуже поживний, добре заспокоює жар, а також не викликає спрагу, як інші солодощі. Також він корисний для людей, які хочуть набрати свою вагу. Якщо буряк для салату відварити заздалегідь, то приготування цієї страви займе зовсім мало часу. При відсутності інжиру можна використовувати чорнослив, який також вдало гармонує з відвареним буряком.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beetroot
2 шт.
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
100 г.
Dried Figs
2 шт.
Arugula 50g
1 пучок
Kilojo Dried Pine Nut 50g
25 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
за смаком
Litniy Med Honey 750g
1 ст. л.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
1 ст. л.
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
1 мл.
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Preparation steps
01
Буряк відварити, остудити і нарізати тонкими скибочками.
02
Печериці порізати пластинками і обсмажити на оливковій олії до готовності. Посолити і поперчити за смаком.
03
Інжир порізати на шматочки.
04
Зелень дрібно порізати.
05
Для заправки змішати оливкову олію, мед, лимонний сік, бальзамічний оцет, посолити і поперчити.
06
Перемішати всі інгредієнти, заправити салат приготовленим соусом, перекласти в салатник і прикрасити горіхами.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores