
Розсольник із квасолею
Ingredients for the recipe
Ingredients
Veres Red Beans 200g
50 г.
Pickled Cucumbers
2 шт.
Packed Potatoes
3 шт.
Mc Day Ghee Butter 470g
1 ст.л.
KhMZ Sour Cream 20%
4 ст.л.
Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg
1 шт.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Carrots
1 шт.
Parsley Root
5 г.
Vita Verde Carrots and Celery Vegetable Sticks 180g
5 г.
Bay Leaf
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Mriya Black Pepper Peas 20g
за смаком
Auchan Dill Bunch 50g
за смаком
Preparation steps
01
Квасолю помити, замочити на 6 годин. Після, воду злити, всипати в каструлю, залити свіжою холодною водою, варити до готовності, рідину злити в окрему миску.
02
Моркву і коріння петрушки та селери помити, нарізати тонкими шматочками. Цибулю нарізати тонкою соломкою. На сковороді обсмажити овочі на вершковому маслі, до м'якості.
03
Солоні огірки очистити від шкірки, розрізати вздовж, витягнути насіння, нарізати соломкою. Покласти огірки в маленьку каструлю, відварити в невеликій кількості води, рідину злити. Картоплю помити, почистити, нарізати брусками.
04
У рідину з квасолі влити воду, з розрахунком об'єму на весь суп. Поставити на вогонь, довести до кипіння, додати картоплю, варити до напівготовності картоплі. Додати огірки, обсмажені овочі і варити 15 хвилин.
05
За 5 хвилин до кінця приготування, всипати квасолю, влити кип'ячений огірковий розсіл, посолити за смаком і додати спеції.
06
Наприкінці, зняти з плити і додати яєчний жовток розтертий з невеликою кількістю сметани, при подачі додати сметану і посипати зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)