
Лук-порей з карі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Leek
8 шт.
Homemade Butter
1,5 ч. л.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
1,5 ст. л.
Top Grade Wheat Flour
1,5 ч. л.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
300 мл.
Carmencita Curry 40g
за смаком
Grana Padano 32% cheese
2 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Цибулю промити під холодною водою, вирізати корінь і зовнішнє зелене листя. Влити у велику каструлю воду, поставити на вогонь, посолити, довести до кипіння, висипати цибулю в каструлю, варити 15 хвилин, до м'якості цибулі.
02
У невеликій каструлі змішати вершкове масло з рослинною олією, розігріти, висипати борошно, постійно помішуючи готувати 2 хвилини. Обережно влити молоко не перестаючи змішувати, варити ще 10 хвилин. Посолити трохи і додати карі.
03
Змастити форму для випікання вершковим маслом, викласти відварену цибулю, залити приготовленим соусом. Зверху натерти сир. Розігріти духовку до 200ºС, випікати протягом 15-20 хвилин, до золотистої скоринки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)