
Кремовий суп із картоплі та цибулі-порею
Ingredients for the recipe
Ingredients
Food Studio Chicken Broth 500ml
1 л.
Packed Potatoes
3 шт.
Leek
1 стебель
Carrots
1 шт.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Homemade Butter
30 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Цибулю-порей вимити, обрізати зелене листя і корінці, а білу частину нарізати невеликими кільцями.
02
Цибулю ріпчасту очистити від лушпиння і дрібно нарізати.
03
Моркву добре вимити й нарізати дрібними кубиками.
04
У каструлі розтопити масло і засипати туди цибулю, моркву і цибулю-порей. Періодично помішуючи, готувати на повільному вогні поки інгредієнти не стануть м'якими.
05
Тим часом очистити картоплю і нарізати її шматочками.
06
Після чого додати в каструлю картоплю, сіль і перець за смаком. Продовжувати готувати близько 5 хвилин.
07
Потім влити в каструлю курячий бульйон і довести його до кипіння. Після чого вогонь зменшити, суп накрити кришкою і варити 35-40 хвилин.
08
Далі суп вилити в чашу блендера і перебити все до стану пюре.
09
Подавати можна як холодним, так і гарячим.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)