
Гарнір "груша" з картоплі
Якщо ви любите цікаві експерименти в кулінарії, але при цьому з тих чи інших причин не можете купити щось рідкісне і незвичайне (різні гурманні примочки), тоді слід надавати незвичайну форму при подачі звичайним стравам. У нашому рецепті використовується звичайна картопля. І, здавалося б, що такого можна з нею зробити, щоб це вийшло захоплююче і красиво. Вихід є! Це гарнір у формі груші. Так, саме груші. Завдяки сухарям і випіканню страви в духовці вона вийде хрусткою і просто чудовою. Так що будьте сміливішими, спробуйте приготувати гарнір "груша" з картоплі. Ваші рідні це оцінять і будуть приємно вражені вашій фантазії.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
4 шт.
Cykoria Breadcrumbs 200g
160 г
Basil in Pot
20 г
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Homemade Butter
20 г
Preparation steps
01
Відварити картоплю, зробити з неї пюре, додати масло, посолити, поперчити і дати охолонути.
02
Візьміть 4 кулі пюре, обваляйте в сухарях і надайте руками форму груші.
03
Випікати в попередньо розігрітій духовці при температурі 200 градусів протягом 15 хвилин.
04
Перед подачею прикрасити хвостиком, і листком базиліка.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores