
Курячий суп з кольоровою капустою
Кольорова капуста завжди радувала нас в дитинстві своєю цікавою формую та дивним смаком. Але страви з її участю ми завжди смакували залюбки. От і зараз, коли навкруги так багато важкої, наповненої холестерином їжі, так хочеться чогось по-справжньому легкого і, водночас, оригінального. Думаємо курячий суп з цим колоритним овочем зможе задовольнити бажання будь-якого вибагливого гурмана, а якщо ви ще й намагаєтесь не набрати зайвих кілограмів та дійсно враховуєте калорійність страв, які споживаєте, то такий мікс саме для вас. Недарма ж дієтологи Америки зробили висновок, що цей дивовижний продукт є набагато кориснішим ніж інші овочі. Тому, споживайте із задоволенням цей простий у приготуванні та енергетично поживний овоч.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick
400 г
Rud Quick Frozen Cauliflower 400g
200 г
Milupa Green peas Puree 125g
100 г
Packed Potatoes
3 шт.
Onion
1 шт.
Carrots
1 шт.
Pantanella Filini Pasta 500g
60 г
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
2 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Liubystok Whole Bay Leaf 10g
10 г
Preparation steps
01
Курку відварити в 3-х літрах підсоленої води, з додаванням лаврового листя.
02
Моркву натерти на дрібній тертці, цибулю дрібно нашаткувати і обсмажити до золотистого кольору на рослинній олії.
03
Картоплю очистити і нарізати кубиками.
04
У бульйон додати розморожені кольорову капусту, горошок і картоплю. За 5-7 хвилин до готовності додати макарони і моркву з цибулею. Варити на повільному вогні до повної готовності макаронів.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores