Бастурма по-грузинськи - Image

Бастурма по-грузинськи

Number of servings: 5Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Бастурма - це в'ялена на повітрі пресована вирізка з просоленого м'яса. Бастурма вважається кавказькою стравою і поширена вона і в Туреччині, і у Вірменії, і в Грузії , і навіть у Середньоазіатських країнах. Але різні національності готують бастурму по-своєму. Ми ж сьогодні представляємо рецепт приготування саме грузинської бастурми. Ця страва виникла в сиву давнину в умовах жаркого клімату і відсутності холодильників. Бастурма відрізняється темним кольором і щільною консистенцією. До речі, в супермаркетах цей делікатес коштує не дешево. Приготувавши таку смачну делікатесну закуску в домашніх умовах, ви зможете насолодитися її домашнім смаком і до того ж заощадите чимало грошей.

Ingredients for the recipe

Chilled Beef Tenderloin
1133.88 - 1349.00

Chilled Beef Tenderloin

per 1 kg

Ingredients

Chilled Beef Tenderloin

1 кг.

Onion

1 шт.

Kuhne Walnuss & Essig 250ml

30 г.

Pripravka Dried Parsley Spices 10g

25 г.

Salt Egypt

за смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Preparation steps

01

Вирізку почистити від плівок і сухожилок, нарізати кубиками.

02

М'ясо скласти в посуд, додати сіль, перець, дрібно нарізану цибулю і винний оцет. Добре перемішати і відставити в холодне місце на 2-3 дні.

03

Після маринування м'ясо нанизати на рожен і смажити до готовності над розжареним вугіллям, періодично перевертаючи його.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Хінкалі з бараниною та свининою

Хінкалі з бараниною та свининою

4

1 h