
Запечена морква
Пропонуємо вашій увазі прекрасну страву. Готувати сьогодні будемо запечену моркву. Вона буде прекрасною стравою, наприклад, на вечерю. Це дуже красива і яскрава страва. Ви можете, звичайно, її вживати і в ролі закуски, гарніру або салату, як хочете. В будь-якому випадку гірше від цього страва не стане. Страву рекомендовано подавати теплою, але вона буде прекрасною і в гарячому, і в холодному вигляді. Це неймовірно корисна страва і, до того ж, з мінімуму компонентів. Адже, морква корисна для профілактики різних захворювань, особливо для профілактики захворювань очей. Морква також знімає втому, покращує апетит, колір обличчя, зміцнює волосся і нігті, підвищує опірність до простудних захворювань.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Carrots
500 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Litniy Med Honey 750g
1 ст. л.
Eco Roman Cumin 15g
2 ч. л.
Eco Ground Nutmeg
0,5 ч. л.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Очищену моркву нарізати великими брусочками.
02
У киплячу підсолену воду додати моркву і варити протягом 3 хвилин.
03
Воду злити і покласти моркву в форму.
04
Посипати кмином, мускатним горіхом, дрібкою солі. Полити медом і оливковою олією, перемішати, щоб морква рівномірно покрилася усіма добавками.
05
Готувати під грилем в духовці при 200°C приблизно 20 хвилин. Морква повинна придбати глянцеву поверхню.
06
Моркву до столу подавати теплою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)