
Cуп з брокколі з креветками і мигдалем
Легкий, дієтичний, низькокалорійний, дуже поживний і корисний супчик з брокколі з креветками і мигдалем. Так коротко можна описати цей вишуканий суп. Він відмінно підійде вам в якості першої страви. Цей суп, ми б його назвали "супом морського узбережжя", дуже легко урізноманітнити. Так, в нього можна додавати, наприклад, корінь селери або імбир. Суп є дуже ситним. Креветки надають йому деяку ексклюзивність, а капуста брокколі розбавляє цей морський смак приємною свіжістю і надає йому овочевого аромату. Дуже незвичайний і святковий суп може порадувати сьогодні вас на обід, якщо, звичайно, ви його приготуєте.
Ingredients
Капуста брокколі
150 г
Вершки
50 г
Мигдаль
10 г
Креветки
30 г
Сіль
за смаком
Перець чорний
за смаком
Preparation steps
01
Брокколі помити і розібрати на суцвіття. Покласти їх у киплячу підсолену воду і варити близько 7 хвилин. Потім злити воду і додати вершки. Довести вміст каструлі до кипіння і варити близько 2-3 хвилин. Додати сіль, перець і подрібнити брокколі з вершками блендером до стану пюре.
02
Креветки відварити в підсоленій воді близько 3-5 хвилин. Мигдаль обсмажити на сухій сковороді і дрібно посікти. Викласти суп-пюре в тарілки, додати креветки і мигдаль.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores