Cуп з брокколі з креветками і мигдалем - Image

Cуп з брокколі з креветками і мигдалем

Number of servings: 1Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Легкий, дієтичний, низькокалорійний, дуже поживний і корисний супчик з брокколі з креветками і мигдалем. Так коротко можна описати цей вишуканий суп. Він відмінно підійде вам в якості першої страви. Цей суп, ми б його назвали "супом морського узбережжя", дуже легко урізноманітнити. Так, в нього можна додавати, наприклад, корінь селери або імбир. Суп є дуже ситним. Креветки надають йому деяку ексклюзивність, а капуста брокколі розбавляє цей морський смак приємною свіжістю і надає йому овочевого аромату. Дуже незвичайний і святковий суп може порадувати сьогодні вас на обід, якщо, звичайно, ви його приготуєте.

Ingredients

Капуста брокколі

150 г

Вершки

50 г

Мигдаль

10 г

Креветки

30 г

Сіль

за смаком

Перець чорний

за смаком

Preparation steps

01

Брокколі помити і розібрати на суцвіття. Покласти їх у киплячу підсолену воду і варити близько 7 хвилин. Потім злити воду і додати вершки. Довести вміст каструлі до кипіння і варити близько 2-3 хвилин. Додати сіль, перець і подрібнити брокколі з вершками блендером до стану пюре.

02

Креветки відварити в підсоленій воді близько 3-5 хвилин. Мигдаль обсмажити на сухій сковороді і дрібно посікти. Викласти суп-пюре в тарілки, додати креветки і мигдаль.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Cуп з брокколі з креветками і мигдалем – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua